Moppen voor volwassenen

Alle moppen voor volwassenen op Moppenbak.com (pagina 1). In totaal zijn er op de site 3199 moppen voor volwassenen te vinden. De moppen zijn geordend volgens de scores die bezoekers aan een mop hebben gegeven. Help mee met de site en geef ook een goede of slechte score aan de de moppen die je leest.

Groepsverkrachters

Twee Belgen zijn aan het rijden in de auto. Terwijl ze lekker aan het rijden zijn komt de politie achter hun rijden en doet zijn sirene aan. De Belg achter het stuur gaat aan de kant en doet zijn raam open. De agent kijkt even goed naar beide Belgen en zegt “We zijn opzoek naar twee groepsverkrachters” De Belg draait het raam weer dicht en begint te praten met de andere Belg.

Een poosje later doet de Belg het raam weer open en zegt “Oké, we doen het!”

Gemiddeld: 8.5 (2 stemmen)
Categorie

Bill Gates en een Belgische professor

In het vliegtuig naar een conferentie in Ierland zit ik vlak achter Bill Gates en een Belgische professor. Ze babbelen geruime tijd over de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen in het informaticawereldje. Na een uur begint Bill Gates zich te vervelen en stelt voor aan de professor om een spelletje te spelen. Ieder mag om beurt een vraag stellen aan de ander. Wanneer deze niet kan antwoorden, betaalt hij 10.000 dollar aan de ander. De professor denkt aan zijn erbarmelijk loontje en verzint het smoesje dat hij nog wat werk te doen heeft. Bill Gates laat het hier niet bij zitten en stelt voor dat ieder om beurt een vraag stelt aan de ander. Wanneer de professor niet kan antwoorden betaalt hij 10 dollar, wanneer Bill Gates niet kan antwoorden, betaalt Bill 10.000 dollar. Zogezegd, zo gedaan. Bill Gates stelt de eerste vraag: "Wat is de afstand tussen de aarde en de maan?"
De professor geeft ontmoedigd toe dat hij dat niet weet, neemt zijn portefeuille en betaalt Bill Gates 10 dollar. Dan stelt de professor een vraag: "Wat loopt 's morgens de berg op op drie poten en daalt 's avonds de berg af op vier poten?"
Bill Gates neemt onmiddellijk zijn portable en begint te surfen. Vervolgens begint hij te telefoneren met zijn medewerkers van Microsoft. Na een tijd moet hij erkennen dat hij het antwoord schuldig moet blijven, neemt zijn portefeuille en betaalt de Belgische professor 10.000 dollar. "En?" vraagt Bill Gates, "wat is het nu eigenlijk?"
De professor neemt zijn portefeuille, betaalt 10 dollar aan Bill Gates en zegt: "Ik weet het ook niet....."

Gemiddeld: 10 (1 stem)
Categorie

Het smaakt naar chocola

Piet en Wim, twee boeren, kwamen elkaar op een zaterdag tegen in de dorpswinkel. 'Ik heb problemen gehad met mijn vee,' klaagde Piet. 'Mijn bekroonde fokstier was impotent.Maar de veearts heeft hem een speciaal middel gegeven, en daarmee is het euvel verholpen.'Een week later kwamen de twee elkaar opnieuw tegen. 'Mijn fokstier schijnt ook wat te mankeren,' klaagde Wim. 'Hoe heette het medicijn dat jouw stier heeft gekregen?' 'Dat weet ik niet, hoor,' zei Piet. 'Maar het smaakt naar chocola.'

Gemiddeld: 9 (2 stemmen)
Categorie

Een blondje beslist op een dag paard te rijden

Een blondje beslist op een dag paard te rijden ook al heeft ze daar totaal geen ervaring mee. Ze stapt dus op het paard, zonder hulp of toezicht en het paard begint spontaan te galopperen. De blondine zit niet stevig en dreigt van haar zadel te schuiven. Vol angst probeert ze zich aan de manen van het paard vast te houden maar dat lukt haar niet. Vervolgens probeert ze zich tegen te houden aan de nek van het paard maar ze schuift nog steeds tot ze zelfs bijna onder het paard terechtkomt! Het paard galoppeert verder vol energie, blijkbaar ongevoellig voor de benarde situatie van ruiter. Uiteindelijk laat het blondje het paard los hopend op de grond te vallen maar haar voet blijft in de stijgbeugel zitten waardoor ze in een nog dramatischer houding terechtkomt. Haar hoofd botst enkele keren tegen de grond en ze staat op het punt flauw te vallen als, wonder boven wonder, de manager van de Delhaize haar ziet en het stopcontact uittrekt...

Gemiddeld: 7.3 (3 stemmen)
Categorie

De eerste keer

Een oude vrouw in het bejaardentehuis wordt 80 jaar. De verpleegsters willen haar iets bijzonders geven en vragen aan haar wat ze graag wil hebben. Zij zegt: "Ik heb het nog nooit gedaan, dat zou ik wel eens mee willen maken."
De verpleegsters halen geld op en regelen een gigolo. Deze komt op haar verjaardag naar het bejaardentehuis, kamer 12 op de eerste etage. Na een uur komt hij naar beneden, wordt betaald en gaat weg. De verpeegsters vliegen naar boven en vragen: "En, hoe was het?"
"Nou geweldig," zegt de oude vrouw, "dat ik dat nooit eerder heb gedaan en die man vond het ook heel leuk, hij deed het volgens mij ook voor de eerste keer."
"Hoezo?" vraagt een van de verpleegsters.
"Nou," antwoordt de vrouw, "die van hem zat nog helemaal in plastic!"

Gemiddeld: 9 (3 stemmen)
Categorie
Tags

Zuster, mag ik mij even verbergen onder uw rok ik leg het later wel uit

Een amerikaanse GI soldaat komt al lopend op een kruispunt en ziet er een non staan.
Hij vraagt: "Zuster, mag ik mij even verbergen onder uw rok ik leg het later wel uit."
De non gaat enthousiast op het voorstel in. Even later komen twee MP's aangehold en vragen aan de non: "Is hier geen soldaat voorbij gelopen?"
Zij zegt ja en stuurt de MP's de andere richting uit.
Nadat de MP's verdwenen zijn kruipt de soldaat onder de rok uit en zegt: "Bedankt zuster, ik wil namelijk niet naar IRAK toe."
De non knikt bevestigend.
Om verder de non nog een compliment te maken zegt hij: "Ik wil niet grof zijn zuster, maar jij hebt het mooiste paar benen dat ik ooit gezien heb.
"De non antwoordt: "Had je wat hoger gekeken, dan had jij ook de mooiste ballen gezien, want ik wil ook niet naar IRAK toe!"

Gemiddeld: 10 (2 stemmen)
Categorie

Ter dood veroordeeld

Een Fransman, een Duitser en een Belg zijn ter dood veroordeeld. Ze krijgen de keus tussen de guillotine, het vuurpeloton en een AIDS prik. De Fransman kiest voor de guillotine. Het mes valt, en zijn hoofd rolt in het mandje. De Duitser kiest voor het vuurpeloton. Schoten klinken, en dood is de Duitser. De Belg zegt: "Doe mij maar die AIDS prik."
De dokter komt bij hem met de injectienaald. Bij het inspuiten begint de Belg ineens vreselijk te lachen. "Wat lach je nou?" vraagt de dokter.
Antwoordt de Belg: "Ik heb toch een condoom om."

Gemiddeld: 8.5 (4 stemmen)
Categorie

In het vliegtuig

Op de luchthaven van Montreal stijgt een Jumbo Jet op naar Frankrijk. De piloot neemt de microfoon en zegt:
"Ik verwelkom iedereen aan boord voor de vlucht naar het vliegveld Charles De Gaulle in Parijs. De vlucht zal verlopen zonder incidenten en ik raad de passagiers aan om na de film even de ogen te sluiten om....."
Plots wordt de verbinding enkele seconden verbroken, en dan horen de passagiers een vreselijke gil en de piloot die roept:
"Houdt recht...oei oei oei!!!"

Daarna is alles muisstil. De passagiers kijken elkaar angstig aan, stewardessen lopen heen en weer. Maar het vliegtuig blijf op dezelfde hoogte vliegen. Plots horen ze gekraak in de microfoon, en horen ze de piloot zeggen:
"Dames en heren, mijn oprechte verontschuldigingen. Maar een stewardess heeft een kop koffie op mijn schoot laten vallen en moet je nu de voorkant van mijn broek eens zien!"
"Dat is nog niks!" schreeuwt een passagier, "je moet die van mij van achteren eens zien."

Gemiddeld: 8 (2 stemmen)
Categorie

Oega-boega

Een belg, een Nederlander en een Duitser zijn verdwaald in het oerwoud.
Opeens worden ze gevangen genomen door een groep bosjesmannen en worden meegenomen naar het stamhoofd.
Het stamhoofd zegt tegen de Nederlander:
"Wat wil jij, oega-boega of dood?"
"Alles beter dan dood," denkt de Nederlander en zegt:
"Doe mij maar oega-boega dan."
Plotseling komen er uit de struiken een groep bosjesmannen met gruwelijk grote jongeheren en nemen de Nederlander zo genadeloos hard dat hij bijna niet meer kan lopen.
"Dat was oega-boega, je bent nu vrij."
Nu wordt de Duitser gevraagd wat hij wil, oega-boega of dood? De Duitser ziet de Nederlander nog wegstrompelen van de pijn, maar hij leeft tenminste nog. Dus de Duitser zegt:
"Doe mij maar oega-boega."
Ook de Duitser krijgt er ongenadig van langs van de groep bosjesmannen."
Ook aan de Belg wordt de vraag gesteld, oega-boega of dood?
De Belg kan dit allemaal niet aan en denkt dat alles beter is dan oega-boega. Dus de Belg zegt: "Maak mij maar dood."
"Dat is goed," zegt het stamhoofd, "maar eerst oega-boega!!!"

Gemiddeld: 8.3 (7 stemmen)
Categorie