Andere interessante websites

Ontdek hier allerlei websites met en over boeken.

BesteJeugdboeken

BesteJeugdboeken.com is dé referentie website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt er uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018 tot 2020 en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar. Je kan dus makkelijk boeken zoeken op basis van leeftijd. Neem gerust eens een kijkje op de website en ontdek goede jeugdboeken om te lezen.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken voor jezelf of om cadeau te geven? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken van 2019, net als een top 10 van beste kookboeken 2020. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste gezonde kookboeken af te vallen. Ondertussen staan er ook populaire vegetarische kookboeken of vegan kookboeken op de website, net als een lijst met de beste kinderkookboeken, bak kookboeken, Italiaanse kookboeken en Franse kookboeken, naast nog vele andere lijsten.

Kinderboeken

Als je op zoek ben naar een leuk kinderboek is BesteKinderboeken.com de uitgelezen plek. Naast lijsten met kinderboeken per leeftijd tot 12 jaar vind je er ook een algemene lijst met alle meest bekende kinderboeken en een lijst met enkel de nieuwe kinderboeken die de moeite zijn. Een goede plek om een cadeau te vinden voor je kind of petekind. Er worden nog steeds boeken toegevoegd.

Spannende boeken

SpannendeBoeken.com is de website bij uitstek om nieuwe spannende boeken te ontdekken. Je vindt er lijsten van de beste spannende boeken van het moment, alsook een lijst met de beste thrillers ooit voor de meer klassieke thrillers. Verder vind je er nog allerlei lijsten zoals thrillers met een vrouwelijk hoofdpersonageScandinavische thrillerspsychologische thrillers, literaire thrillers en nog veel meer. Veel om te ontdekken en te lezen dus.

Fantasy boeken

Bestefantasyboeken.com is een website die helemaal gewijd is aan fantasy boeken. Je vindt er top tien lijsten van de beste fantasy boeken ooit, de beste fantasy boekenseries en de beste fantasy boeken voor de jeugd. Je vindt er de echte aanraders en tips binnen het fantasy genre, van Tolkien tot George R. R. Martin. Ook nieuw is een lijst van fantasy boeken die gelijkaardig zijn aan de fantasy boeken van Harry Potter. Genoeg keuze dus als je op zoek bent naar een goed fantasy boek om te lezen. de nieuwste fantasy boeken worden toegevoegd wanneer ze uitkomen.

Science fiction boeken

Op Sciencefictionboeken.com vind je lijsten van de beste science fiction boeken en beste science fiction boeken series ooit. Een goede mix van klassiek werk en nieuw uitgekomen boeken. Ook op Besteboeken.be vind je een lijst van meer dan 25 science fiction boeken in een Nederlandse vertaling. Maar je vindt daar verder ook een selectie van goede horror boeken, de beste historische fictie romans en spannende boeken. Er zijn al meer dan 120 korte boekbesprekingen te vinden op de website en er worden voortdurend besprekingen van nieuwe goede boeken toegevoegd. Ben je op zoek naar een goed boek om te lezen dan kan je op BesteBoeken.be dus zeker inspiratie opdoen. Ook fantasy boeken hebben ondertussen hun plaatsje op de website gekregen, net als boeken uit en over de Klassieke Oudheid.

Boeken in verschillende genres

Op Boekentips.com vind je boeken in verschillende genres. Zo heb je er de top 10 van best verkochte boeken, de beste oorlogsromans en beste horrorboeken ooit. Nieuw op Boekentips.com zijn lijsten met verschillende kookboeken en kinderboeken. Maar je vindt op de site lijsten van werkelijk alle soorten van boeken die je maar kan bedenken. Hiervoor wordt er beroep gedaan op de enorme catalogus van bol.com.

Andere leuke websites

Op Muziektips.com vind je tips en aanraders om te luisteren: lijsten en top tiens met de beste en best verkopende cd's en lp's van het ogenblik in verschillende genres zoals pop en rock.

Op De Top 10 lijstjes vind je top 10 lijsten zoals de top 10 van beste muzieksongs ooit.