Andere interessante websites

Ontdek hier allerlei websites met en over boeken.

BesteJeugdboeken

BesteJeugdboeken.com is dé referentie website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt er uitgebreide lijsten met de nieuwe jeugdboeken van dit jaar en de leukste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken vanaf 12 jaar en jeugdboeken vanaf 15. Je kan dus makkelijk boeken zoeken op basis van leeftijd. Ook leuk zijn de young adult fantasy boeken en romantische young adult. Neem gerust eens een kijkje op de website en ontdek goede jeugdboeken om te lezen.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken voor jezelf of om anderen cadeau te geven? Op Bestekookboeken.com vind je de beste kookboeken 2023 maar ook vegetarische kookboeken barbecue. Wil je graag op een verantwoorde manier diëten dan heb je er ook een rubriek met de beste gezonde kookboeken af te vallen. Ondertussen staan er ook populaire vegetarische kookboeken of vegan kookboeken op de website, net als een lijst met de beste kinderkookboeken, bakboeken, Italiaanse kookboeken en Franse kookboeken, naast nog vele andere lijsten zoals de beste soep kookboeken en de beste pizza kookboeken.

Vegetarischekookboeken.com

Nieuwe op deze site over vegetarisch koken zijn vegetarische Barbecue boeken en bijvoorbeeld vegetarische kookboeken beginners of vegetarische kookboeken kinderen.

Vegankookboeken.com

Op deze site natuurlijk enkel vegan kookboeken zoals vegan kookboeken voor beginners, vegan barbecue boeken en vegan bakboeken.

Kinderboeken

Als je op zoek ben naar een leuk kinderboek is BesteKinderboeken.com de uitgelezen plek. Naast lijsten met kinderboeken per leeftijd tot 12 jaar vind je er ook een algemene lijst met alle meest bekende kinderboeken en een lijst met enkel de nieuwe kinderboeken die de moeite zijn. Populaire lijsten zijn verder de lijsten met klassieke kinderboeken en kinderboeken met draken of de boeken voor meisjes.

Fantasy boeken

Bestefantasyboeken.com is een website die helemaal gewijd is aan fantasy boeken. Je vindt er top tien lijsten van de beste fantasy boeken ooit, de beste fantasy boekenseries en de beste fantasy boeken voor de jeugd. Je vindt er de echte aanraders en tips binnen het fantasy genre, van Tolkien tot George R. R. Martin. Ook nieuw is een lijst van fantasy boeken die gelijkaardig zijn aan de fantasy boeken van Harry Potter. Genoeg keuze dus als je op zoek bent naar een goed fantasy boek om te lezen. de nieuwste fantasy boeken worden toegevoegd wanneer ze uitkomen. Nieuw is onder andere fantasy boeken tovenaars of alle fantasy boeken van Brandon Sanderson.

Science fiction boeken

Op Sciencefictionboeken.com vind je lijsten van de beste science fiction boeken en beste science fiction boeken series ooit. Een goede mix van klassiek werk en nieuw uitgekomen boeken. Ook op Besteboeken.be vind je een lijst van meer dan 25 science fiction boeken in een Nederlandse vertaling. Maar je vindt daar verder ook een selectie van goede horror boeken, de beste historische fictie romans en spannende boeken. Er zijn al meer dan 120 korte boekbesprekingen te vinden op de website en er worden voortdurend besprekingen van nieuwe goede boeken toegevoegd. Ben je op zoek naar een goed boek om te lezen dan kan je op BesteBoeken.be dus zeker inspiratie opdoen. Ook fantasy boeken hebben ondertussen hun plaatsje op de website gekregen, net als boeken uit en over de Klassieke Oudheid.

Horror Boeken

Op horrorboeken.com vind je uiteraard een selectie van spannende horror boeken. Meer dan 100 van de beste horrorboeken werden zo op deze site verzameld. zeker eens gaan kijken dus naar deze griezelige site.

Nog kookboeken

Op Goedkookboek.nl vind je verschillende goede top tiens van kookboeken over allerlei onderwerpen. Zo heb je er uitstekende bakboeken, airfryer kookboeken en een lijst van goede vegetarische kookboeken. Veel ideeën dus voor de beste kookboeken om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Lekker en eenvoudig zelf koken dus aan de hand van gemakkelijke maar goede kookboeken.

Boeken in verschillende genres

Op Boekfanaat.nl vind je binnenkort ook boeken top tiens. Nu heb je er al een lijst met de beste epische fantasy, de beste horror boeken en goede science fiction boeken.

Andere leuke websites

Op De Top 10 lijstjes vind je top 10 lijsten zoals de top 10 van beste muzieksongs ooit of leuke feiten over Bruce Lee.