Springen

Twee kameraden zitten aan de bar en de ene vraagt aan de ander of ie tijdens zijn vakantie nog iets spannends gedaan heeft.
"Nou", zegt die ander, "ik heb een cursus parachutespringen gedaan, maar toen de deur van dat vliegtuig open ging, toen kreeg ik me een partij schrik en durfde ik niet meer."
"Dat snap ik", zei die ander, "en wat toen?"
"Nou, toen kwam de instructeur en die zei: de piloot is een ontzettende homo, vindt jou wel een lekkere vent en als je niet springt, dan zet ie het toestel dadelijk op auto-piloot en komt ie je een ongenadige beurt geven."
"Pfoeh hee man, toen sprong je zeker? "
"Nou, in het begin wel even."

Average: 3 (1 vote)
Categorie

Nog 5 willekeurige moppen

Naar de tandarts

Jantje is bij de tandarts geweest.
Moeder vraagt hem:
'Doet je kies nu nog pijn, Jantje?
'Geen idee,' antwoordt Jantje, 'de tandarts heeft hem bijgehouden.

Average: 7 (6 votes)
Categorie

Twee leeuwen

Twee leeuwen komen per ongeluk op het pad van een dode ridder. Eén van de leeuwen begint van de ridder te eten. De andér eet niet mee. 'Mmm! Hoef jij niet?' 'Nee, ik eet geen vlees uit blik.'
Average: 6 (1 vote)
Categorie

Computer

Liam zit te huilen tijdens de computerles. 'Wat is er Liam?' vraagt de meester. Liam: 'Ik ben bang voor de computermuis!'
Average: 3 (1 vote)
Categorie

een goed rapport.

Thomas is een vrij slechte leerling. Op een dag probeert zijn vader hem wat aan te moedigen: het mooiste geschenk dat je mij op mijn verjaardag kunt geven is een goed rapport. "Dat is jammer pa", zegt Thomas, "ik heb al een stropdas voor je gekocht!"

Average: 4 (1 vote)
Categorie

Knop

Uit welke knop komt geen bloem?

Antwoord
Nog geen stemmen
Categorie