Eerlijk waar

Bij thuiskomst werd een man bij de deur opgewacht door zijn snikkende vrouw.

In tranen legde ze uit: ‘Het is de drogist. Hij heeft mij vanochtend aan de telefoon vreselijk beledigd. Ik moest meerdere keren bellen voordat hij zelfs maar de telefoon opnam.


De man reed onmiddellijk naar de stad om de drogist te confronteren en een verontschuldiging te eisen.

Voordat hij meer dan een paar woorden kon zeggen, zei de drogist tegen hem: 'Luister eens even naar mijn kant ervan. Vanochtend ging de wekker niet af, waardoor ik te laat opstond. Ik ging zonder ontbijt en haastte me naar de auto, gewoon om te beseffen dat ik het huis had op slot gedaan met zowel de huis- als de autosleutels erin en dat ik een raam moest inslaan om mijn sleutels te pakken.

“Toen kreeg ik een bekeuring omdat ik iets te snel reed. Later, toen ik ongeveer drie blokken van de winkel verwijderd was, kreeg ik een lekke band.”

“Toen ik eindelijk bij de winkel aankwam, stonden er een aantal mensen te wachten tot ik open zou gaan. Ik kreeg de winkel open en begon op deze mensen te wachten, de hele tijd stond de verdomde telefoon roodgloeiend.

Hij vervolgde: 'Toen moest ik een rol stuivers tegen de kassala slaan om wisselgeld te krijgen, en ze vielen over de vloer. Ik moest op handen en knieën gaan om de stuivers op te rapen en de telefoon rinkelde nog steeds.

“Toen ik bovenkwam, viel ik met mijn hoofd tegen de open kassalade, waardoor ik achteruit wankelde tegen een vitrine met een stapel parfumflesjes erop. De helft ervan viel op de grond en brak.”

'Ondertussen rinkelt de telefoon nog steeds zonder onderbreking, en ik ben eindelijk teruggekomen om op te nemen. Het was jouw vrouw. Ze wilde weten hoe ze een rectale thermometer moest gebruiken. En geloof me, meneer, aangezien God mijn getuige is, heb ik het haar alleen maar verteld.’

Gemiddeld: 6.5 (2 stemmen)
Categorie
Tags

Nog 5 willekeurige moppen

Een nul

Ik zei tegen mijn lerares: “Ik denk niet dat ik een nul verdiende voor dit examen.”

Waarop zij zei: ‘Ik ben het ermee eens, maar ik kon je niet minder geven dan nul.’

Gemiddeld: 9 (1 stem)
Categorie
Tags

Slapen

Jan belt bij zijn onderbuur aan en vraagt of hij de volgende avond de stereo-installatie mag lenen. “Natuurlijk,” zegt de buurman, “heb je een feestje?”. “Nee hoor!”, antwoordt Jan, “Ik zou alleen eens een beetje willen slapen!”.

Gemiddeld: 6 (4 stemmen)
Categorie

Gek

Waar zet een gekke man op vrijdagavond de deur open?

 

Antwoord
Gemiddeld: 8 (4 stemmen)
Categorie
Tags

bij de opticien

Er komt een wc-pot bij de opticien. Zegt de wc-pot: "ja meneer ik zie geen reet." Zegt de opticien: "ja dan moet je je bril vervangen!"

Gemiddeld: 6.5 (2 stemmen)
Categorie

Een stadsjongen heeft vakantiewerk op een boerderij

Een stadsjongen heeft vakantiewerk op een boerderij gevonden en moet voor het eerst van zijn leven koeien gaan melken. Hij gaat met een krukje en emmer naar het land. Hij komt een paar uur later terug met een lege emmer, waarop de boer vraagt: “Waarom heb je nog een lege emmer?”. De jongen antwoordt verontwaardigd: “Ik vind dat jij maar eigenwijze koeien hebt, er wil er geen een op het krukje gaan zitten”.

Gemiddeld: 8.3 (3 stemmen)
Categorie