Eerlijk waar

Bij thuiskomst werd een man bij de deur opgewacht door zijn snikkende vrouw.

In tranen legde ze uit: ‘Het is de drogist. Hij heeft mij vanochtend aan de telefoon vreselijk beledigd. Ik moest meerdere keren bellen voordat hij zelfs maar de telefoon opnam.


De man reed onmiddellijk naar de stad om de drogist te confronteren en een verontschuldiging te eisen.

Voordat hij meer dan een paar woorden kon zeggen, zei de drogist tegen hem: 'Luister eens even naar mijn kant ervan. Vanochtend ging de wekker niet af, waardoor ik te laat opstond. Ik ging zonder ontbijt en haastte me naar de auto, gewoon om te beseffen dat ik het huis had op slot gedaan met zowel de huis- als de autosleutels erin en dat ik een raam moest inslaan om mijn sleutels te pakken.

“Toen kreeg ik een bekeuring omdat ik iets te snel reed. Later, toen ik ongeveer drie blokken van de winkel verwijderd was, kreeg ik een lekke band.”

“Toen ik eindelijk bij de winkel aankwam, stonden er een aantal mensen te wachten tot ik open zou gaan. Ik kreeg de winkel open en begon op deze mensen te wachten, de hele tijd stond de verdomde telefoon roodgloeiend.

Hij vervolgde: 'Toen moest ik een rol stuivers tegen de kassala slaan om wisselgeld te krijgen, en ze vielen over de vloer. Ik moest op handen en knieën gaan om de stuivers op te rapen en de telefoon rinkelde nog steeds.

“Toen ik bovenkwam, viel ik met mijn hoofd tegen de open kassalade, waardoor ik achteruit wankelde tegen een vitrine met een stapel parfumflesjes erop. De helft ervan viel op de grond en brak.”

'Ondertussen rinkelt de telefoon nog steeds zonder onderbreking, en ik ben eindelijk teruggekomen om op te nemen. Het was jouw vrouw. Ze wilde weten hoe ze een rectale thermometer moest gebruiken. En geloof me, meneer, aangezien God mijn getuige is, heb ik het haar alleen maar verteld.’

Average: 8 (1 vote)
Categorie
Tags

Nog 5 willekeurige moppen

Verstopt

Jelle is op bezoek bij Niels en vraagt waar de wc is.

'Je kunt niet naar de wc, Jelle, want hij is verstopt', zegt Niels.

Jelle: ' Dat geeft niet hoor. Ik zoek hem wel!'

Nog geen stemmen
Categorie

Zwemmen

"Bart ga je mee zwemmen?"
"Nee."
"Waarom niet?"
"Ik heb buikpijn!"
"Zwem dan op je rug..."

Average: 4 (1 vote)
Categorie

IJsje

Viktor en Camille genieten van een lekker ijsje. Zegt Camille tegen Viktor: 'Pas op, er loopt een mier op je ijsje!' Waarop Viktor zegt: 'Niet zo erg. Ik laat hem even genieten van de wintersport!'

Average: 6 (1 vote)
Categorie

Gekke graskorrel

Een gek mag een tijdje uit het gekkenhuis omdat hij niet meer denkt dat hij een graskorrel is. Na vijf minuten komt hij gillend terug rennen. 'Help, help!' roept hij. 'Wat is er?' vraagt de directeur. 'Een kip!' gilt de gek. 'Maar je denkt nu toch niet meer dat je een graskorrel bent?' vraagt de directeur. 'Ja, maar hoe kan die kip dat dan weten?' zegt de gek!

Average: 3 (1 vote)
Categorie

Kruising

Wat krijg je als je een koeklkast met een stereo kruist?

Antwoord
Average: 5 (2 votes)
Categorie