Verkoop die auto

Een zestienjarige jongen kwam thuis met een gloednieuwe Ford F150.

Zijn ouders kijken naar de auto en vragen: “Waar heb je die dure wagen vandaan?!”

“Ik heb hem vandaag gekocht”, zegt hij.

“Met welk geld?” zegt zijn moeder. Ze wisten wat een nieuwe F150 kostte.

‘Nou’, zegt hij, ‘deze kostte me maar vijftien dollar.’

De vader kijkt hem aan alsof hij gek is. ‘Wie zou zo’n auto voor vijftien dollar verkopen?’ hij zegt.

“Het was de dame verderop in de straat”, zegt de jongen. ‘Ik weet haar naam niet, ze zijn er net komen wonen. Ze zag me voorbijrijden op mijn fiets en vroeg me of ik haar F150 wilde kopen voor vijftien dollar.’

"Jeetje!" zegt de moeder. ‘Misschien is ze geestelijk ziek of heeft ze iets aan de ziekte van Alzheimer. John, je kunt beter gaan kijken wat er aan de hand is.

Dus loopt de vader van de jongen de straat op naar het huis waar de dame woont en vindt haar rustig in de tuin terwijl ze bloemen aan het planten is.

Hij stelt zichzelf voor als de vader van de jongen aan wie ze voor vijftien dollar een nieuwe Ford F150-truck heeft verkocht en vraagt waarom ze dat deed.

‘Nou’, zegt ze, ‘twee dagen geleden vertrok mijn man op zakenreis. Gisteren kreeg ik een telefoontje van zijn baas en hoorde dat hij echt met zijn secretaresse naar Hawaï was gevlucht en niet van plan is terug te komen.

‘O mijn god, het spijt me zo,’ zegt de vader. ‘Maar wat heeft dat met mijn zoon en jouw vrachtwagen te maken?’

“Nou, vanochtend belde hij en vertelde me dat hij was gestrand omdat hij was beroofd van zijn portemonnee met al zijn creditcards en contant geld. Hij zei dat ik zijn nieuwe F150 moest verkopen en hem het geld moest sturen. Dus ik deed."

Gemiddeld: 8 (1 stem)

Nog 5 willekeurige moppen

Twee zandkorrels lopen in de woestijn

Twee zandkorrels lopen in de woestijn. Zegt de ene korrel tegen de andere: “Ik weet het niet zeker, maar ik heb steeds het gevoel dat we worden achtervolgd.”

Nog geen stemmen
Categorie
Tags

Zijstraat

Tom: 'Wat is dat voor een lawaai?'

Jan: 'Een auto die een zijstraat in wou.'

Tom: 'Maar dat maakt toch niet zo'n lawaai?'

Jan: 'Toch wel. Er was helemaal geen zijstraat.'

Gemiddeld: 8 (1 stem)
Categorie
Tags

Een man komt bij een uitzendbureau voor een baantje

Een man komt bij een uitzendbureau voor een baantje. Juffrouw: 'Er is nog één baantje, maar dat is niet zo'n leuk werk.' 'Dat geeft niet,' antwoordt de man. 'Wat moe tik doen?' Juffrouw: 'U moet in de dierentuin voor aap spelen.' De man accepteert de baan en een dag later slingert hij in een gorillapak door een kooi. Plotseling breekt zijn liaan en hij slingert zo de leeuwenkooi in. De man staat doodsangsten uit als een woeste leeuw op hem afkomt. Ineens fluistert de leeuw in zijn oor: 'Wat een rotbaan hé'

Gemiddeld: 1 (1 stem)
Categorie

Er stond een politieman op een druk kruispunt

Er stond een politieman op een druk kruispunt. Toen kwam er een man aanlopen die vroeg: “Wat is de kortste weg naar het ziekenhuis?” Daarop antwoordde de politieman: “Gewoon blijven staan, meneer”.

Nog geen stemmen
Categorie

Wat is geel, zwart en rood?

Wat is geel, zwart en rood?

Antwoord
Gemiddeld: 1 (1 stem)
Categorie