Man belt naar politiebureau

"Goedemiddag, politiecentrale Oostgelre", zegt de politiecentrale.
"Goedemiddag met Gert Vissers, ik wil een brand melden! Ziet u ik heb laatst een nieuwe spijkerbroek en een jas gekocht bij "Mega Mode" En een kwartiertje geleden sprong het spontaan in brand! Ik heb het snel uitgedaan maar de brand sloeg snel over en nou staat mijn huis in lichtte laaien. Mijn huis staat in Noordwalstraat 49 vlak bij de groesrivier! Kom alstublieft zo snel mogelijk!" zegt de man onrustig.
"Alles is genoteerd meneer, brandweer en ambulance en politie zijn onderweg! maar meneer...wat voor type jas en broek heeft u gekocht als ik vragen mag?" vroeg de man van de centrale verbaasd.
"Een lolbroek en een grapjas!" antwoordde de man lachend.

Average: 6 (1 vote)
Categorie

Nog 5 willekeurige moppen

Lef

Wat is het toppunt van lef?

Antwoord
Average: 7 (1 vote)
Categorie

Kat met verschillende ogen

Heb je weleens een kat gezien met twee verschillende ogen?

Antwoord
Average: 10 (1 vote)
Categorie
Tags

Raadsel

Wat kun je serveren maar nooit opeten?

Antwoord
Average: 6 (1 vote)
Categorie

Twee kraaien zitten op een tak

Twee kraaien zitten op een tak. Dan vliegt er ineens een straaljager over. Zegt de ene kraai: “die gaat hard!” Zegt de ander: “Nou, ik zou jou wel eens willen zien vliegen als je staart in brand staat!”

Nog geen stemmen
Categorie
Tags

Jantje

Jantje vraagt om een heel groot vel papier in de kantoorboekhandel. De verkoopster haalt wat hij gevraagd heeft, maar Jantje zegt teleurgesteld: "Dat vel papier is veel te klein. Ik wil een dinosaurus tekenen!"

Average: 1 (1 vote)
Categorie