Alimentatie

Henk zijn dochter Ria word binnenkort 18 jaar en hij is daardoor uitermate blij, want dat betekent dat hij voor de laatste keer het alimentatie geld voor haar moet betalen. Hij heeft zijn dochter Ria bij zich geroepen en gezegd:
"Ria, schatje, ik wil dat jij deze cheque aan je mama geeft met volgende woorden. Mama, ik moest van papa aan je zeggen dat dit de laatste cheque is die je ontvangt, en dat pappa blij is dat je nu zelf alles voor mij moet betalen."
Henk zegt vervolgens:
"Ik wil dat je aan mij verteld wat het antwoord van je moeder zal zijn, en vertel me wat voor gezicht ze zal trekken."
Ria nam de cheque mee, en hij was nogal benieuwd wat zijn ex zou antwoorden.

Bij de terugkeer van Ria vroeg hij:
"En? Wat heeft je moeder gezegd?
Waarop Ria zei:
"Ze heeft me gewoon verteld dat ze uitkeek naar deze dag, om je mee te delen dat jij mijn vader niet bent. En of ik aan haar wil vertellen wat voor gezicht jij nu trekt."

Average: 5 (1 vote)
Categorie

Nog 5 willekeurige moppen

Piano stemmen

Mevrouw de Haan doet de deur open nadat er gebeld is, en ziet een vreemde man staan meteen koffertje in zijn hand. 'U wenst?' vraagt ze. 'Ik kom de piano stemmen, mevrouw.''Maar ik heb u niet besteld!' 'U niet mevrouw, maar de buren wel.'

Average: 4 (1 vote)
Categorie
Tags

Kip in bloei

Jantje en zijn moeder zijn in de dierentuin.

Jantje heeft nog nooit een pauw gezien en als ze langs het hok met de pauwen lopen zegt Jantje: "Kijk mama die kip staat in bloei!"

Average: 4 (1 vote)
Categorie
Tags

Een meisje loopt met haar hond over straat

Een meisje loopt met haar hond over straat. Roept een vrouw opeens: "Weg met die hond! Weg! Ik voel zo een vlo over mijn been kruipen!" Het meisje trekt aan de riem van haar hond en zegt geschrokken: "Snel... Bello! Weg! Die dame zit onder de vlooien!"

Average: 4.5 (2 votes)
Categorie

Zijstraat

Tom: 'Wat is dat voor een lawaai?'

Jan: 'Een auto die een zijstraat in wou.'

Tom: 'Maar dat maakt toch niet zo'n lawaai?'

Jan: 'Toch wel. Er was helemaal geen zijstraat.'

Average: 8 (1 vote)
Categorie
Tags

Jan en Piet

Jan loopt op een brug. Piet loopt naast hem. De brug zakt door. Jan valt in de sloot. Piet ook. Jan heeft nat haar. Piet niet. Hoe kan dat?

Antwoord
Average: 7 (1 vote)
Categorie
Tags