Een nieuwe motor

Een ingenieursstudent loopt op een dag over de campus als een andere ingenieur op een glimmende nieuwe motorfiets aan komt rijden.
"Waar heb je zo'n coole motor vandaan?" vroeg de eerste.

De tweede monteur antwoordde: “Nou, ik was gisteren aan het wandelen en bemoeide me met mijn eigen zaken toen een mooie vrouw op deze brommer aan kwam rijden. Ze gooide de moto op de grond, trok al haar kleren uit en zei: 'Neem wat je wilt.'”

De eerste monteur knikte goedkeurend. “Goede keuze, de kleren zouden waarschijnlijk niet gepast hebben!”

Average: 7.3 (3 votes)
Categorie
Tags

Nog 5 willekeurige moppen

onweer

Het is een hete zomerdag geweest en net als mama haar kind in bed wil stoppen breekt een hevig onweer uit. De kleine jongen is doodsbang en met een trillende stem vraagt hij: 'Mama, wil je bij mij slapen vannacht?' Moeder geeft haar zoontje een flinke knuffel en zegt: 'Dat kan niet, ik moet bij papa slapen.' Het jongetje is even stil en zegt dan: 'Wat een grote bangerik is hij toch, hè?'

Average: 9 (1 vote)
Categorie

Pech

Wat is het toppunt van pech?

Antwoord
Average: 6.8 (5 votes)
Categorie
Tags

Hoe kun je het beste een konijn vangen?

Hoe kun je het beste een konijn vangen?

Antwoord
Average: 6.5 (2 votes)
Categorie
Tags

Hekel aan de kat

Een man had zo'n hekel aan de kat, dat hij hem in de auto meenam en hem drie straten verder uit de auto zette. Maar tot z'n verbazing zat het beest alweer op de deurmat, toen de man het oprit opreed.

Vervolgens besloot de man om het beest in de verste buitenwijk af te zetten. Maar, geloof het of niet, het beest was binnen de kortste keren weer thuis.

Uiteindelijk nam de man de kat mee ver weg naar het platte land. Hij koos de meest afgelegen weggetjes en zette daar de kat uit de auto.

Enkele uren later ging de telefoon en nam de vrouw op. Een beetje bedremmeld vroeg de man of de kat misschien alweer thuis was. En inderdaad, dat kon de vrouw beamen. Zei die man:
"Laat dat mormel dan eens even aan de telefoon, want ik zelf heb geen idee hoe ik vanaf hier weer thuis kom!"

Average: 3.5 (2 votes)
Categorie
Tags

Op een zonnige dag in het park

Op een zonnige dag in het park staat Pieter de vissen in de vijver te voeren. Zijn maatje Jeroen komt langslopen en vraagt: 'Hee, wat geef jij de vissen eigenlijk te eten?'Pieter: 'Watervlooien! Hoezo?' Jeroen: 'Wat gemeen! Vissen kinnen zich helemaal niet krabben!'

Average: 7 (1 vote)
Categorie
Tags