Privacyverklaring

Moppenbak.com

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Moppenbak.com. Moppenbak.com is een website die moppen verzamelt en deelt met haar bezoekers. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Moppenbak.com verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Moppenbak.com, neem dan gerust contact op!

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Moppenbak.com. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Contact opnemen
Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Moppenbak.com via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om contact met ons op te nemen. Deze gegevens (zoals e-mailadres) worden enkel gebruikt om de contactvraag te beantwoorden en worden nooit getoond op de website of gedeeld met derden.

02. Analytics
De website van Moppenbak.com verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt. Wanneer je de website van Moppenbak.com gebruikt geef je Google Analytics de toestemming deze gegevens te verzamelen. Anders is het niet mogelijk de website te gebruiken.

03. Google Adsense
Onze website maakt gebruikt van Google advertenties. Met het gebruik van deze website gaat de gebruiker ermee akkoord dat derden cookies in de browser van de gebruiker mogen plaatsen en deze mogen lezen en dat zij webbeacons mogen gebruiken om informatie te verzamelen als resultaat van de weergave van advertenties op deze website. Externe leveranciers, waaronder Google, maken gebruik van cookies op deze website om advertenties weer te geven op basis van de eerdere bezoeken van gebruikers. Met de DART-cookie kunnen Google en zijn partners advertenties weergeven aan gebruikers van deze website op basis van hun bezoek (geen persoonlijke gegevens zoals naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) aan deze site en/of andere sites op internet. Gebruikers kunnen zich afmelden voor het gebruik van de DART-cookie door naar het privacybeleid van het advertentie- en inhoudsnetwerk van Google te gaan.

Ontvangers

De gegevens die Moppenbak.com ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

01. Drupal
De gegevens die je achterlaat via het contactformulier van de website worden verzameld en bewaard binnen het Drupal CMS systeem van Moppenbak.com. Op eenvoudig verzoek via het contactformulier van de website kan gevraagd worden deze gegevens te verwijderen uit de database van Drupal.

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Moppenbak.com, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

01. Contact opnemen
Op het moment dat je contact opneemt met Moppenbak.com via de website, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen binnen de website. Die gegevens worden in principe voor onbepaalde duur bewaard maar zullen nooit op de site worden getoond of worden gedeeld met derden. Op eenvoudig verzoek via het contactformulier van de website kan gevraagd worden deze gegevens te verwijderen uit de database van Drupal.

02. Analytics
De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Moppenbak.com worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van Moppenbak.com prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Jouw rechten

01. Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Moppenbak.com vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door je vraag op te sturen via ons contactformulier

02. Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Moppenbak.com.

03. Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Moppenbak.com vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

04. Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Moppenbak.com niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

05. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Moppenbak.com jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens

Plichten

Moppenbak.com behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Moppenbak.com dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Moppenbak.com te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via het contactformulier.